Zijn alle aanbieders 24 uur per dag open?

Als u met het vliegtuig reist, kunt u dag en nacht aankomen en vertrekken. U wilt dus ook zeker weten dat u op elk gewenst tijdstip van de dag uw auto kunt brengen en ophalen. Is dat bij alle aanbieders mogelijk?

24 uur per dag parkeren
Een kort antwoord op deze vraag is: ja, dat is bij alle aanbieders mogelijk. Zou een aanbieder dit namelijk niet mogelijk maken, dan zouden ze niet veel klanten trekken. Ze weten dat vliegtuigen op alle momenten van de dag vertrekken en aankomen, en spelen hierop in. U hoeft zich er dus geen zorgen over te maken dat u uw auto niet kwijt kunt of terug kunt krijgen meteen voor of na uw vlucht.

Toeslagen
Bij de meeste aanbieders zit het dag en nacht parkeren en brengen en ophalen van de auto bij de prijs inbegrepen. Bij sommige parkeerorganisaties is het echter zo dat u tussen bepaalde tijdstippen een extra bedrag moet betalen. Het gaat dan om de nachtelijke uren, waarop de mensen die voor u aanwezig moeten zijn om uw auto in ontvangst te nemen of weer aan u mee te geven ook extra betaald krijgen. Vooral bij de aanbieders die hele lage prijzen vragen, kan dit het geval zijn. Ook wanneer u gebruik maakt van aanbiedingen en acties kunt u hiermee te maken krijgen. Dit is dan meestal wel duidelijk vermeld.

Aanbieders vergelijken
Om zeker te weten dat u een goede service krijgt tegen de beste prijs, is het verstandig om alle aanbieders met elkaar te vergelijken. Zo komt u erachter welke aanbieder het beste en het goedkoopste is. Dat kunt u heel gemakkelijk doen via deze website. Hier kunt u vergelijken op basis van prijs, beoordeling en afstand tot Schiphol, net wat u het belangrijkste vindt. Ook kunt u hier een overzicht vinden met aanbieders van parkeerservices en de prijzen die zij vragen in één tabel. Vervolgens kunt u zelf bekijken of er een toeslag wordt gevraagd op bepaalde tijdstippen en of u inclusief deze toeslagen nog steeds goedkoper uit bent.