Vliegvakantie naar Ibiza boeken

Geplaatst op

Het eiland Ibiza is een zeer populaire vakantiebestemming voor veel Nederlanders. Ibiza heeft schitterende stranden, prachtige natuur en diverse leuke steden en dorpen die tijdens een vakantie bezocht kunnen worden. De meeste Nederlanders gaan naar het eiland toe voor de prachtige baaien en stranden.

De stranden van Ibiza
Op IbizaMagazine.nl staat een overzicht van alle stranden op Ibiza. Ook staat er een top 10 van leukste en mooiste stranden op het eiland zodat u eenvoudig kunt kiezen naar welke stranden u toe wilt gaan tijdens uw reis. Zo zijn er bijvoorbeeld stranden waar feesten georganiseerd worden, maar ook stranden en baaitjes die nog heel erg rustig zijn. Vaak moet u voor deze plekken een klein stukje lopen omdat ze met de auto niet makkelijk te bereiken zijn.

Verblijf op het eiland; een villa, appartement of hotel?
Het eiland heeft gigantisch veel villa’s die verhuurd worden door veel bedrijven. Deze villa’s en huizen zijn veelal van particulieren die met de verhuur van de villa’s extra bijverdienen. Voor een overzicht van mooie villa’s kunt u ook kijken op IbizaMagazine.nl, hier kunt u per grootte en per ligging selecteren waar u naar op zoek bent.

Op deze website staan ook diverse hotels geselecteerd. U kunt de beste hotels van het eiland boeken via deze site en vooraf een duidelijke keuze maken waar u naar op zoek bent. Dit kan natuurlijk een wat luxer hotel zijn midden in de natuur en bossen, maar ook een wat goedkoper hotel in een omgeving waar veel te doen is.

Vervoer op Ibiza
Een auto huren op Ibiza is erg aan te raden, fietsen en brommers zijn daarentegen af te raden. Veel Spanjaarden en toeristen nemen de verkeersregels op het eiland niet zo nauw, daarom is het erg gevaarlijk om op 2 wielen het eiland over te gaan. Er zijn diverse bedrijven die auto’s verhuren. Ibiza heeft wat dat aan gaat een ideale grootte; elk strand is eigenlijk vanaf elk punt goed te bereiken. Het eiland van links naar rechts rijden kost ongeveer een uur. Met een mooie selectie van stranden is het dus goed te doen.