Vergelijken

Aanbieders vergelijken

Als u niet meteen een parkeerplaats gereserveerd heeft maar juist besloten hebt om eerst even te kijken welke parkeeraanbieder voor u het goedkoopst is, heeft u de juiste keuze gemaakt. Want door de verschillende parkeeraanbieders te vergelijken kunt u enorm besparen op uw parkeerplaats nabij Amsterdam Schiphol Airport. In tegenstelling tot wat veel mensen denken hoeft bij Schiphol parkeren niet duur te zijn. Er zijn namelijk behoorlijk wat aanbieders waarbij u tegen een scherp tarief uw auto nabij Schiphol kunt parkeren. Echter zijn er wel redelijk wat verschillen tussen de verschillende parkeeraanbieders. Hierdoor zijn er ook met enige regelmaat grote prijsverschillen tussen deze aanbieders te vinden. Via online vergelijkings- en boekingsplatform kunt u het parkeren Schiphol eenvoudig vergelijken en direct de gewenste parkeerplaats bij Schiphol online reserveren.

Hoe dichtbij wilt u bij Schiphol parkeren?

U kunt dichtbij maar ook verder van Schiphol parkeren, en dat is terug te zien aan de tarieven die de verschillende parkeeraanbieders hanteren. Aanbieders als Schiphol Smart Parking die relatief dichtbij Schiphol gelegen zijn hanteren hogere tarieven dan aanbieders als Autohotel. Schiphol Smart Parking is bijna 60 procent duurder waardoor het al snel onlogisch lijkt om voor Schiphol Smart Parking te kiezen. U moet echter wel onthouden dat Schiphol Smart Parking eigendom is van Schiphol Airport, wat betekent dat u voor de betrouwbaarste aanbieder kiest.

 

Als u echt dichtbij Schiphol wilt parkeren, kunt u het beste kiezen voor de parkeervariant Valet Parking. Valet parking houdt in dat u uw auto voor Schiphol neerzet om deze vervolgens door een ervaren chauffeur naar het parkeerterrein van de gekozen parkeeraanbieder te laten vervoeren. Deze parkeervorm kost doorgaans € 23,- meer dan non-valet parking, maar u bespaart hier wel behoorlijk wat tijd en moeite mee. Het comfort van voor Schiphol parkeren en meteen doorlopen naar de incheckbalie is natuurlijk vaak wel € 23,- waard. Overweeg daarom of valet parking iets voor u is.

 

Wat wilt u maximaal aan het parkeren uitgeven?

Logischerwijs is deze vraag het belangrijkste onderdeel van het uitkiezen van de juiste parkeeraanbieder. Aan de hand van onze intelligente parkeervergelijker kunt u alle parkeeraanbieders op prijs sorteren zodat u de parkeeraanbieder kunt vinden waarmee u het goedkoopst bij Schiphol kunt parkeren. U kunt er echter wel van uit gaan dat hoe goedkoper de aanbieder is, hoe meer dit u ook terug ziet in de afstand tot het vliegveld en de aangeboden service. Dit hoeft natuurlijk niet altijd zo te zijn, maar het verschil tussen bijvoorbeeld het duurdere valet parking en het traditionele shuttle parking is hier een goed voorbeeld van.

 

Op wat voor een soort parkeerplek wilt u uw auto bij Schiphol parkeren?

U heeft bij de meeste parkeeraanbieders twee verschillende keuzes of u nu voor kort of lang parkeren bij Schiphol kiest, namelijk overdekt of in de buitenlucht parkeren. Wilt u uw auto optimaal beschermen van externe invloeden zoals regen en sneeuw? Kies dan voor overdekt parkeren. Ook  kunt u bij sommige aanbieders nog gebruik maken van additionele services zoals de reiniging van uw auto of het laten APK-keuren van uw voertuig.

 

Kortom, bedenk goed aan welke punten u waarde hecht voordat u een keuze maakt over welke parkeeraanbieder u gebruikt om te parkeren bij Schiphol!

 

Meer vergelijken dan parkeerplekken?

Wanneer je opzoek bent naar een parkeerplek bij Schiphol dan kunnen we er wel van uitgaan dat je in het buitenland gaat verblijven, denk hierbij bijvoorbeeld aan een vakantie Spanje.
En in het buitenland zul je ergens moeten slapen. Je kunt er voor kiezen om in een hotel te verblijven of villa huren voor het hele gezin. Op deze kosten kun je ook enorm veel besparen door de juiste aanbieder te vinden. Daarnaast kun je ook makkelijk activiteiten vergelijken en boeken voordat je op vakantie gaat. Zo kan je bijvoorbeeld een boot huren voordat je het vliegtuig instapt. Op die manier weet je welke kosten je vooraf zult gaan maken en dat je met betrouwbare aanbieders in zee gaat.