Shuttle en Valet parking

Het is u misschien al opgevallen dat u bij een aantal parkeeraanbieders kunt kiezen uit verschillende opties zoals valet en shuttle parking. Dit kan per aanbieder verschillen omdat niet iedere aanbieder deze dienst aanbiedt. Toch is het handig om te weten wat beide diensten.

Valet Parking

Wanneer u een vakantie heeft geboekt is het fijn dat u ook een parkeerplaats heeft gereserveerd. Vaak moet u dan een eind lopen, omdat de parkeeraanbieders op loopafstand als eerste volgeboekt zijn. Daarom is Valet parking in het leven geroepen. Het grote voordeel is dat u met uw eigen auto naar de vertrekhal rijdt en niet meer afhankelijk bent van vrienden of familie. U laat van te voren weten dat u er bijna bent. Daar zal een medewerker van het desbetreffende bedrijf klaar staan om uw auto in ontvangst te nemen. Vanaf daar zal het bedrijf het overnemen en uw auto naar een parkeerplaats van de aanbieder rijdt.

Op de dag dat u weer aankomt in Nederland zorgt de aanbieder ervoor dat uw auto weer bij de aankomsthal geparkeerd staat, uiteraard moet u zelf laten weten dat u bent geland zodat de aanbieder te tijd heeft om uw auto klaar te zetten. Eenmaal buiten aangekomen stap u in uw eigen auto en kan uw reis met een relaxed gevoel vervolgen.

Wanneer u de prijzen wilt vergelijken voor Valet Parking kunt u hier klikken. Het enige wat u dan nog hoeft te doen is het aantal dagen te selecteren. De goedkoopste aanbieder zal bovenaan staan.

Schuttle Parking

Dit is het parkeren wat u wellicht gewend bent. Deze optie is niet te kiezen in onze vergelijker maar vindt u wel in de beschrijving van de desbetreffende aanbieder. U kunt kiezen uit verschillende aanbieders die een gratis Shuttle servies aanbieden. Op de dag van vertrek rijdt u naar de parkeer aanbieder waar de reservering heeft gemaakt. U zet uw auto zelf op een aangewezen parkeerplaats. Er zal een auto of busje klaar staan die u naar de vertrekhal van Schiphol brengt. Dit is echter wel een veel voordeligere keuze omdat de bedrijven die deze service aanbieden meestal wat verder van Schiphol gevestigd zijn.

Ook bij Shuttle parking geldt dat u de aanbieder belt en aangeeft dat u inmiddels geland bent. De aanbieder stuurt iemand uw kant op om u op te halen en uiteraard af te zetten bij uw auto. Vanaf hier kunt u, uw reis vervolgen.

Wij raden u wel aan om eventuele recensies te lezen voordat u uw reservering plaatst bij een bepaalde aanbieder. Dit kan eventuele tegenvallers voorkomen.

Wij wensen u alvast een goede reis!