Het soort locaties dat je kan verwachten

Zoveel aanbieders, zoveel verschillende manieren waarop er invulling gegeven wordt aan het concept. Dit geld ook voor de locaties waarop u uw auto kunt parkeren.

Efficiënt parkeren
De meeste aanbieders op dit gebied concurreren flink met elkaar om de laagste prijs te kunnen bieden. Zij maken gebruik van parkeerplaatsen waar zij zo efficiënt mogelijk mee om zullen gaan om zoveel mogelijk mensen de kans te kunnen geven gebruik te maken van hun service. De parkeerplaatsen zijn dan ook niet altijd heel groot, waardoor de auto’s vaak redelijk dicht op elkaar worden geparkeerd. Dit kan echter geen kwaad. Er wordt heel voorzichtig met uw auto omgegaan en de meeste mensen hebben hier dan ook uiteindelijk verder geen klachten over. Deze manier van parkeren garandeert dat u voor een lage prijs uw auto voor langere tijd kunt stallen.

Veilig parkeren
De service waarvoor u betaalt, is het veilig weg zetten van uw auto gedurende langere periode. De parkeerterreinen waarop u uw auto achterlaat zijn dan ook beveiligd en afgesloten. Soms zijn ze beveiligd met camera’s, maar er zijn altijd mensen aanwezig. Het risico op diefstal en schade op deze parkeerplaatsen is vele malen kleiner dan wanneer u uw auto op een openbare parkeerplaats neer zou zetten. Daarnaast kunnen deze aanbieders de parkeerplaatsen vaak goedkoper aanbieden dan bijvoorbeeld Schiphol zelf, waardoor u uw auto veilig kunt parkeren tegen een gunstige prijs.

Verschillen per locatie
Per locatie kan er verschil zitten in de service die wordt geboden, de vriendelijkheid van het personeel, en hoe er om wordt gegaan met zaken als het inleveren van de sleutel. Ook de uiteindelijke reistijd naar Schiphol kan variëren. Als u uw auto wilt parkeren in de buurt van Schiphol, dan is het dus ook zeker aan te bevelen om aanbieders met elkaar te vergelijken. Naast vergelijken op prijs, is het ook mogelijk om te vergelijken op afstand en waardering. Zo kunt u kiezen voor de aanbieder met de beste prijs/kwaliteitverhouding. Lees zeker ook de reviews, hier is vaak veel informatie te vinden over de sterke en minder sterke punten van een organisatie, zodat u een keuze kunt maken voor een aanbieder die sterk is op punten die voor u belangrijk zijn.