Goedkoop parkeren Schiphol

Geplaatst op

De echte vakantie begint niet vanaf het vliegveld maar die begint al thuis. Het op tijd boeken van uw vliegticket, uw vakantieverblijf en het plannen van uitjes. Het maakt allemaal deel uit van uw reis. Maar heeft u wel aan uw auto gedacht? Parkeren bij het vliegveld kan erg duur uitpakken als u niet op tijd een parkeerplaats reserveert, zelfs duurder dan uw vliegticket! Om te voorkomen dat u hoge prijzen moet betalen kunt u natuurlijk ook uw parkeerplaats reserveren.

Shuttle parkeren bij Schiphol

U kunt kiezen uit 2 manieren van parkeren. Shuttle parkeren en Valet parkeren bij Schiphol.

Kiest u voor shuttle parkeren dan kiest u vrijwel altijd voor de goedkoopste optie. Met shuttle parkeren kunt u zelf naar het parkeerterrein rijden en uw auto parkeren op instructie van de medewerkers van het parkeerterrein. Dankzij uw reservering staat er een shuttlebus voor u klaar. U rijdt vervolgens met de shuttlebus naar de vertrekhal van het vliegveld. De shuttlebus service is uiteraard gratis en zit inbegrepen in de prijs.

Valet parkeren bij Schiphol

Voor degene die een exclusieve ervaring willen, kunnen kiezen voor valet parkeren. Kiest u voor valet parkeren dan kunt u uw auto direct naar de vertrekhal rijden. Bij de vertrekhal staat er een chauffeur voor u klaar. Deze inspecteert uw auto op eventuele bestaande schade en parkeert vervolgens uw auto op het parkeerterrein. Bij terugkomst van staat uw auto voor u klaar bij de aankomsthal. Zo kunt u direct vanaf het vliegveld uw auto instappen en uw reis naar huis voortzetten.

Hoe vind ik de juiste parkeerplaats?

Zoals eerder genoemd kun je ook online je parkeerplaats reserveren. Er zijn verschillende vergelijkingswebsites op dit gebied. Onze voorkeur gaat in dit geval uit naar de website Parkos.nl​. Parkos inspecteert namelijk de aangesloten parkeerbedrijven op veiligheid, daarnaast heb je bij Parkos altijd de keuze om 24 uur van tevoren gratis de reservering te kunnen annuleren. Om nog niet te spreken over de lage prijzen! Ook is het fijn dat je hier kan kiezen om je autosleutels te houden of niet. Zo heb je net dat extra stukje zekerheid om zonder zorgen op reis te gaan.