De prijs die getoond wordt is anders dan in de vergelijking

Soms kan het zo zijn dat de prijzen die u vindt in onze vergelijking of in de vergelijkingstabel op onze website, niet helemaal kloppen met de uiteindelijke prijs die getoond wordt wanneer u de data op de website van de aanbieder zelf invult bij reservering. Hiervoor kunnen enkele verklaringen worden gegeven.

Let op de dienst die u afneemt
Ten eerste dient u goed te kijken naar de dienst die u afneemt. Op onze website worden standaard de prijzen gehanteerd voor de parkeerdienst, waarbij u zelf de auto parkeert en vervolgens gebruikt maakt van een shuttleservice vanaf de parkeerplaats. De meeste aanbieders beschikken echter ook over valet parkeerdiensten, waarbij de auto wordt opgehaald en teruggebracht op Schiphol. Valet parking is meestal duurder. De prijzen hiervoor vindt u op onze website, wanneer u op de homepage de optie ‘valet’ aanvinkt.

Mogelijke toeslagen
Ten tweede kan het zijn dat enkele aanbieders duurdere prijzen hanteren in vakantieperiodes. Net als reisaanbieders, kunnen aanbieders van parkeerservices ook hogere tarieven vragen in het hoogseizoen. Daarnaast zijn er enkele aanbieders die toeslagen vragen voor nachtelijke diensten, bijvoorbeeld wanneer u valet parking afneemt en de auto aan u moet worden geretourneerd na 12 uur ’s nachts. Ook deze toeslagen zijn niet verwerkt in de prijzen op onze website.

Prijzen zijn aan veranderingen onderhevig
Ten slotte zijn de prijzen aan veranderingen onderhevig. Onze prijzen worden op meerdere momenten opnieuw vastgesteld aan de hand van de prijzen die de aanbieders hanteren. Als aanbieders hun prijzen veranderen voordat wij ze veranderd hebben, kan dit een afwijking geven in de bij ons getoonde prijs ten opzichte van het bedrag dat wordt weergegeven op de website van de aanbieder zelf.

Aansprakelijkheid
In alle gevallen is het zo dat de prijzen op de website van de aanbieder de juiste prijzen zijn. Deze dient u aan te houden. Parkerenvliegveldschiphol.nl kan niet aansprakelijk worden gesteld voor prijzen die niet blijken te kloppen met prijzen die de aanbieders op hetzelfde moment hanteren.