Schiphol Smart parking

Zeer voordelig parkeren bij Schiphol Smart Parking, de meest gekozen parkeeraanbieder rondom de luchthaven Schiphol. Dit parkeerterrein is van Schiphol zelf. Je bent hier aan het juiste adres wanneer u voor een langere periode een parkeerplaats wilt reserveren, en u parkeert hier tegen een zeer gunstig tarief. Het terrein van Schiphol Smart Parking is 24 uur per dag, 7 dagen per week geopend.

Reserveren

Het reserveren bij Schiphol Smart Parking gaat net even iets anders dan bij de meeste aanbieders. U kunt online reserveren, dit moet minimaal 7 dagen voor aankomst op de luchthaven. Wanneer u dat heeft gedaan is het mogelijk om de betaling af te ronden via iDeal of wanneer u bent gearriveerd bij Schiphol, met uw creditcard. Wanneer de betaling is gedaan met iDeal krijg u een bevestiging met daarin een toegangscode die u gebruikt bij het inrijden van de parkeerplaats Park & Travel 3. U mag zelf weten waar u de auto parkeert, mits het is toegestaan, er zijn geen vaste plaatsten. Deze aanbieder is gespecialiseerd in lang parkeren voor de luchthaven Schiphol. U kunt hier direct een parkeerplaats reserveren bij Schiphol Smart Parking.

Gratis Shuttle service

Wanneer u de auto heeft geparkeerd kunt u gebruik maken van de gratis shuttlebus die Schiphol Smart Parking aanbiedt. Deze shuttlebus zal u in enkele minuten voor de vertrekhal afzetten. Wanneer u terug bent gekomen van uw reis staat de shuttlebus klaar om u terug te brengen naar uw auto.